Eşref Gani - Mdn12kx2hqwf M : Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.

Eşref Gani - Mdn12kx2hqwf M : Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca:

Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi.

Mdn12kx2hqwf M
Mdn12kx2hqwf M from aktifhaber.com
Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor.

Ukncxstomcmt M
Ukncxstomcmt M from i4.hurimg.com
Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar.

Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor.

1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan.

Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti.

Xfjozyibteepm
Xfjozyibteepm from www.rudaw.net
Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü.

Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı.

Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook